• Om oss
 • Entreprenörer
 • Program
 •  
  Genom vårt inkubatorprogram stöttar vi sociala entreprenörer som har idéer som positivt påverkar barn och unga. 

  Inkubatorstödet inkluderar:

   

  Kapacitetsutvecklande stöd. Vi erbjuder rådgivning, utbildning, coachning samt peer-to-peer learning inom: effektmätning, finansiell hållbarhet och ledarskap. Det går bra att vara med i inkubatorn även om du inte är bekväm på svenska - allt stöd går att få på engelska. 

  Nätverk. Vi kopplar samman våra sociala entreprenörer med våra lokala och internationella nätverk av experter, entreprenörer och företag. Vi lyfter även entreprenörerna i våra sociala medier och andra sammanhang. 

  Kvalitetsstämpel. En plats i vår inkubator ger en kvalitetsstämpel: 94% av entreprenörer vi stöttat säger att de skulle ha utvecklats mindre utan vårt stöd. 81% har ökat sina intäkter efter att ha genomgått vår inkubator. 93% har nått fler barn och unga. 

   

  Vad är en inkubator?

  En inkubator är ett stödprogram som syftar till att hjälpa nya organisationer och företag att utvecklas. 

  None

  Inkubatorn passar dig som:

   

  - Är över 18 år. 

  ​- Har en lösning som fokuserar på barn och unga upp till 24 år.

  - Är redo att lägga ner den tid och energi det krävs att ta din idé till nästa nivå. Det är svårt att säga exakt hur mycket tid det tar att vara med i programmet, men vi har workshops varje månad som du behöver kunna vara med i. De flesta av entreprenörerna vi stöttar har sina verksamheter som huvudfokus. 

  - Har tänkt igenom hur verksamheten ska fungera och finansieras långsiktigt. Du behöver inte ha en färdig affärsmodell. 

  Datum att hålla koll på:

  1/9

  Ansökan öppnar

  12/10

  Sista dag att söka

  Dec

  Pitchdag*

  Jan 24

  Inkubatoråret börjar

  *De entreprenörer som går vidare får pitcha sin idé framför en jury som bestämmer vilka som får en plats i inkubatorn. 

  Frågor och svar
  Läs mer
  Ansökan inför 2024 har stängt.

  Resan har börjat

  Tillsammans för unga vuxnas psykiska hälsa

  Andelen unga vuxna i Norden som lider av psykisk ohälsa är bland den högsta i hela Europa. Dessutom är det dubbelt så många unga vuxna som lider av psykisk ohälsa jämfört med den övriga befolkningen i Norden. Detta vill vi ändra.

  Reach for Change, The Inner Foundation och Tim Bergling Foundation, har gått samman för att investera i och stötta både vinstdrivande och icke vinstdrivande sociala entreprenörer som arbetar med psykisk hälsa och med potential att nå många fler unga vuxna med deras lösningar.

  Om du är en social entreprenör på en resa för att öka din effekt för att stärka psykisk hälsa för unga vuxna (16-29) kontakta oss redan nu för att inte missa någon viktig information: [email protected].

  Läs mer